Om oss

Här vill vi veta lite mer om företaget!

Vi har alla typer av fordon för persontransporter

Taxi

taxismall

Norra Jämtlands Taxi AB fungerar som en gemensam beställningscentral och uppdragsgivare för ett antal mindre åkerier i kommunen med totalt ca 45 fordon och totalt ca 75 medarbetare.

Storbil

stortaxi

Ibland reser du med ett större sällskap och ni vill åka tillsammans med oss. Boka en storbil för upp till åtta personer. OBS man betalar bara taxan för storbil när man är fler än 4 personer i storbilen.

Special / Handikapp

handikapp

Har ni behov av någon typ av specialfordon så kan vi så klart erbjuda särskilt anpassade fordon för dig som är rullstolsburen eller har annat rörelsehinder. Tveka inte att fråga

Utrustning

cykelstall

Du kanske är på väg mot ett äventyr när du ringer oss eller så försöker du undvika ett. Behöver du ta med exempelvis en cykel eller skidor på din resa står vi gärna till tjänst. Vår målsättning är att lösa Dina transportproblem i alla lägen.

Säkerhet

safety

Känn dig trygg med oss, när våra kunder är barn vet vi att vi transporterar det värdefullaste som finns. Därför ska barn alltid resa säkert med oss. I våra bilar

finns alltid bilkudde för barn från 15 kilo. Vi kan även erbjuda bakåtvänd bilbarnstol för barn från 5 månader upp till 25 kilo. För Barnbilstol tar vi ut en extra avgift.

Kontaktinformation

Beställningscentral 0670-100 63
Information, administration och förfrågningar
E-post:
info@taxistromsund.se

Besök- och leveransadress

N:a Jämtlands Taxi AB
Odenplan 1
833 35 Strömsund

Norra Jämtlands Taxi AB

Vi erbjuder alla typer av transporter för privatpersoner, företag och offentliga förvaltningar